Vad är ett gratisspel?

Det tar inte mer än 10 minuter att lära dig hur du spelar ”Free Bet Blackjack.” Det hjälper om du har spelat blackjack tidigare, men även om du inte har gjort det, kommer den här korta kursen att lära dig det viktigaste så att du kan njuta av spelet.

Free Bet Blackjack är praktiskt taget precis som det låter, eftersom du får göra dina dubbla nedgångar och delade par-satsningar gratis efter din första insats. Spelet har tidigare genomgått ett fältprov och har godkänts av Nevada Gaming Control Board, även om det för tillfället bara är tillgängligt på Golden Nugget i centrala Las Vegas. Men Shuffle Entertainment distribuerar Geoff Halls spel, så du kan förvänta dig att se det i klubbar över hela landet inom en snar framtid (baserat på de utmärkta resultaten på Nugget). Spelet har redan genomgått några förändringar, inklusive borttagandet av tidig kapitulation, men var inte rädd: husets fördel för ett spel som spelas med 3-2 på blackjack är mindre än 7%.

Vad är ett gratisspel?

Free Bet Blackjack spelas med en vanlig engelsk kortlek som inte innehåller några jokrar eller joker. Standard blackjack-regler gäller, såväl som bordets minimi- och maximivärden. Blackjack betalar 3-2 när man spelar med en sexdäckssko. The Golden Nugget, å andra sidan, erbjuder spelen på ett bord med en enda kortlek där blackjack bara betalar 6-5, liknande spelen som erbjuds på H20 Pool-området med de bikiniklädda dealern.

  • Regler för gratisspel
  • När som helst på hårda 9, 10 eller 11 kan du dubbla ner gratis.
  • Delingar är gratis för alla par utom tior och fyra.
  • Delas om upp till fyra gånger gratis, inklusive ess
  • Efter en (gratis) split, dubbel-down gratis.
  • Alla två kort kan dubblas normalt, inklusive efter en (gratis) split.

Så, exakt vad är gratis? Du kan dubbla husets pengar om du når en hård summa på 9, 10 eller 11 efter att ha dragit kort. Det stämmer. Du lägger din vanliga insats för att få en hand, och huset kommer att dubbla din insats om du når 9, 10 eller 11 och dubblar ner. De matchar den med en specifik knapp, och om din hand vinner kommer du att belönas med samma belopp som du satsar. Du riskerar inte fler pengar! Du kan till och med använda dina egna pengar för att dubbla ner på andra händer, inklusive efter en split, även om det var en gratis split (som att dubbla ner på mjuka händer).

Free Bet Blackjack följer de traditionella blackjack-reglerna, så du kan fortfarande dubbla ner på andra händer än 9, 10 och 11, och dela dina 4:or (kanske mot en 5 eller 6) och tior (är du säker på att du vill göra det? ) Om du vill kan du, men du får inget gratisspel för att göra det.

När du delar ett par (exklusive 10:or och 4:or) får du samma gratisinsats. Även med ess kan du splitta om gratis, vilket ger upp till fyra händer totalt. Efter det kan du få en gratis dubbel-down efter en gratis split.

Vad är haken med freebies?

Det finns en hake, Virginia, att betala för freebies! Alla dealerhänder på totalt 22 blir en push istället för en vinst för spelaren, samma som i blackjack switch. Husets fördel på 6-däcksskospelet är fortfarande minimal, så bli inte orolig över denna regel; det är en rimlig avvägning.

Gratis Bet Grundstrategi

Dubbla (gratis) på 9, 10 eller l1 mot vilket som helst dealer-kort är det mest uppenbara skiftet i strategi. På vilket par som helst utom 4:or (endast mot 5 och 6 upp-kort), 5:or (gratis dubbel) och 10:or (dela inte), vill du dela (gratis).

Dubbla bara mot en dealer 6 upp-kort med mjuka 16, 17 och 18 för mjuka händer. Dubbla ner (inte gratis) mot en dealer 6-up om du får en gratis split och sedan har en mjuk 16 till soft 20. Dessutom, mot en dealer 5 upp-kort med en mjuk 17 till 19, dubbla ner (efter en gratis uppdelning). Använd inga andra försiktiga händer för att dubbla.